Θα χρειαστούμε:
1 ½ φλιτζάνι ρύζι για ριζότο
3 ½ φλιτζάνια ζωμός κότας
4 κουταλιές βούτυρο
300 γρ φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη
1 φλιτζάνι αρακάς βρασμένος
1 ποτηράκι λευκό κρασί
2 κουταλιές πελτές
Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο
Αλάτι και πιπέρι
Κάρι και πάπρικα
Τριμμένη παρμεζάνα
Κόβουμε το κοτόπουλο και τις πιπεριές σε κυβάκια.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
1 ½ φλιτζάνι ρύζι για ριζότο
3 ½ φλιτζάνια ζωμός κότας
4 κουταλιές βούτυρο
300 γρ φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη
1 φλιτζάνι αρακάς βρασμένος
1 ποτηράκι λευκό κρασί
2 κουταλιές πελτές
Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο
Αλάτι και πιπέρι
Κάρι και πάπρικα
Τριμμένη παρμεζάνα
Κόβουμε το κοτόπουλο και τις πιπεριές σε κυβάκια.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο, κάρι, πάπρικα και δεντρολίβανο.
Ρίχνουμε και τον αρακά με το τυρί,
Σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με λίγη παρμεζάνα ακόμα.