- 1 κιλό αρνίσια παϊδάκια
- αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ρίγανη
- μέλι
- 1 σφηνάκι κρασί
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Αρχικά μαρινάρουμε από την προηγούμενη μέρα τα παϊδάκια με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ρίγανη, ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στο grill σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν μια ωραία κρούστα εξωτερικά
- Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας μέλι, 1 σφηνάκι κρασί, 1 σφηνάκι κονιάκ, λίγο θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα μας την οποία περιχύνουμε πάνω από τα ψημένα παϊδάκια μέσα σε μια πιατέλα.
Μπορείτε να τα σερβίρετε με βραστές πατάτες και λαχανικά καθώς και με σπιτικά ζυμαρικ