Υλικά (για 2 άτομα)
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι πετιμέζι
- 1 φλιτζανάκι χυμό λεμονιού
- 1 ποτηράκι χυμό πορτοκαλιού
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 κουταλάκι δενδρολίβανο
- Χτυπάτε το στήθος του κοτόπουλου με το γουδοχέρι και το κόβετε σε μικρά φιλέτα.
- Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια
- Πολτοποιείται το σκόρδο
- Ροδίζετε στο λάδι το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και τα φιλετάκια.
- Τα σβήνετε με το κρασί και τους χυμούς κ πετιμέζι
- Χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτετε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει, μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
- Προς το τέλος προσθέτετε τα μπαχαρικά.