| Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε για λίγο τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με τα κολοκυθάκια. Αλατοπιπερώνουμε. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα. |
| Βράζουμε στο μεταξύ τα ζυμαρικά. Τα στραγγίζουμε. |
| Ανακατεύουμε στη κρέμα γάλακτος τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και περιχύνουμε τις πένες μέσα στη κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά. |
| Σερβίρουμε αμέσως και γαρνίρουμε με τα σοταρισμένα κολοκυθάκια. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Συνοδεύουμε το πιάτο με τυρί τριμμένο. |
| |
|
|
| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |