MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!!!!!!!!

Μακιγιάζ

Tips για τέλειες βλεφαρίδες


eyelash-386.jpg
  1. Αποφεύγετε να βάζετε μάσκαρα κατευθείαν στις ρίζες. Απλώστε μία στρώση κατά προτίμηση με κίνηση ζιγκ-ζαγκ και χτενίστε τις πριν προσθέσετε τη δεύτερη.
  2. Μην ανεβοκατεβάζετε συνέχεια το βουρτσάκι για να πάρετε μεγαλύτερη ποσότητα. Έτσι αφήνετε τον αέρα μπει στη συσκευασία και να ξηράνει το χρώμα.
  3. Αν σας αρέσε η διάφανη μάσκαρα σας υπενθυμίζουμε ότι είναι πολύ βολική για φυσικό λουκ αλλά και για τονισμένα φρύδια.
  4. Tην διαφανή μάσκαρα μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για το καθημερινό σας μακιγιάζ, έτσι ώστε να είναι όσο τον δυνατόν πιο απλό και να τονίζει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά.
  5. Όσον αφορά την κλασική σας μαύρη ή καφέ μάσκαρα, ανεξαρτήτου χρώματος, προκειμένου να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να βάζετε πρώτα την διαφανή μάσκαρα ως βάση και στη συνέχεια την κανονική σας μάσκαρα, που θα χαρίσει στις βλεφαρίδες σας μάκρος και πιο έντονο βλέμμα.
  6. Η μάσκαρα είναι αναπόσπαστο και απαραίτητο εργαλείο για την κασετίνα της γυναίκας, καθώς ταιριάζει πάντα και παντού. Ανάλογα με τις εμφανίσεις, είτε πιο casual, είτε επίσημες, μπορείτε να προσαρμόζετε πάντα τη μάσκαρα με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι, η μάσκαρα είναι το πιο εύκολο και πρακτικό σας εργαλείο, καθώς συνδυάζεται τόσο με σκούρο μολύβι, σκουρόχρωμη σκιά και eyeliner για ακόμα πιο έντονο βλέμμα, με μολύβι μόνο, αλλά μπορείτε να την φοράτε και μόνη της για ένα εντελώς natural look.

  1. Προσπαθήστε στην εφαρμογή της, να μην απλώνετε το βουρτσάκι στις βλεφαρίδες σας πάνω από δύο φορές, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να κολλήσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους και να βαρύνουν. Καθώς απλώνετε τη μάσκαρα, φροντίστε να έχετε σταθερό χέρι, να έχετε άφθονο φως για να βλέπετε και να μην βιάζεστε. Καλό είναι να βάζετε τη μάσκαρα αφού έχετε ολοκληρώσει το υπόλοιπο μακιγιάζ στα μάτι σας, προκείμενου να μην μουτζουρωθείτε και σας χαλάσει όλο το μακιγιάζ. Φροντίστε η μάσκαρά σας να είναι αδιάβροχη και διαρκείας για να διατηρείται περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  2. Τέλος, αποφύγετε το λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες οι οποίες απλώνουν και ξαναπλώνουν τη μάσκαρα δεύτερη και τρίτη φορά μετά το πέρας κάποιων ωρών, καθώς αυτό δεν μεγαλώνει περισσότερο τις βλεφαρίδες σας, αντιθέτως τις δείχνει κολλημένες, ξηρές και μη φυσικές.

Α. Β.