Βερύκοκα τηγανητά με σάλτσα γιαουρτιού
Για 4 άτομα:
12 βερύκοκα
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
2 κεσέδες γιαούρτι (των 200γρ)
2 κουταλιές σούπας μέλι
2 κεσέδες γιαούρτι (των 200γρ)
2 κουταλιές σούπας μέλι
Πλένουμε τα βερύκοκα, τα κόβουμε στα 2 και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
και σωτάρουμε τα βερύκοκα, προσθέτοντας τη ζάχαρη και ανακατεύοντας διαρκώς.
10 λεπτά χρειάζονται για να μελώσουν και να δημιουργηθεί σιρόπι από τη ζάχαρη και το χυμό τους.
Βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να μισοκρυώσουν.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και σερβίρουμε τα ζεστά φρούτα με την γιαουρτοσαλτσούλα.