Εύκολη Μους σοκολάτας
Τα υλικά είναι για 4 μπολάκια:
3 κρόκοι
4 ασπράδια
½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
½ φλιτζάνι κακάο
2 κουταλιές μπράντι ή κονιάκ
1 βανίλια
Χτυπάμε στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το κακάο και το μπράντι.
Χτυπάμε τα ασπράδια στη μεγαλύτερη ταχύτητα μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα. Ανακατεύουμε απαλά τη μαρέγκα με το μίγμα του κακάο.
Σερβίρουμε τη μους σε μπολάκια και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Αν θέλουμε γαρνίρουμε με λίγη σαντιγύ...