Υλικά (για 4-5 μερίδες)
- ½ κιλό ξιφία
- 2 σφιχτές ντομάτες
- 2 πράσινες πιπεριές
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- Κόβετε τον ξιφία, τις ντομάτες και τις πιπεριές σε κύβους.
- Ανακατεύετε τα υλικά με το λάδι, την ρίγανη και το αλατοπίπερο.
- Περνάτε τα κομμάτια σε ξύλινα καλαμάκια (ξιφίας-ντομάτα, ξιφίας-πιπεριά, διαδοχικά, σύνολο 4 κομμάτια ξιφία στο καλαμάκι)
- Ψήνετε στη σχάρα
- Συγκεντρώνετε το ζουμί που στραγγίζει από το ψήσιμο και περιχύνετε με αυτό τα σουβλάκια στο σερβίρισμα.